Success Story by Brandon

TAHNIAH BRANDON!
Biar usaha sekarang esok dibayar lipat kali ganda, tahniah pada student Alpha Graphic ini, yang tak pernah putus asa, biar sikit tetapi ini yang pertama, maka ada yang kedua ketiga, App memang boleh jadi “money maker” untuk anda, jangan ada sangsi, kepada pelajar2 lain, teruskan usaha, teruskan buat banyak apps, apps yang banyak boleh cepat nampak hasil, Gunakan kejayaan beliau ini sebagai pemangkin kejayaan kamu. Yang pasti, pendapatan beliau seterusnya lagi besar. TAHNIAH!!
.
TESTIMONI BELIAU:
“Saya mengikuti Workshop Mobile Apps daripada Alpha Graphic Mobile Apps ni sebab saya dapat nampak potensi dengan hanya membuat apps yang “simple” tanpa memerlukan sebarang coding melalui platform Appsmillion ini boleh menjana pendapatan yang besar dari Google Adsense. Sesi pembelajaran boleh dikatakan senang difahami.
.
Pada mulanya, saya kurang idea hendak buat apps jenis apa selepas habis 2 hari workshop tersebut, kemudian saya fikir, saya mahu cuba buat apps jenis Muzik kerana itu adalah minat saya. Saya menggunakan semua ilmu yang diajar oleh Alpha Graphic tentang design apps menggunakan Microsoft Publisher, Google Trends dan banyak lagi untuk menghasilkan app tersebut.
.
Bila ada masa terluang, itu la masa saya untuk membuat apps, maklumlah sibuk bekerja. Tapi kalau tidak buat sekarang, bila lagi kan? 
.
Pendapatan saya dari google pada mulanya hanya sedikit sahaja, sen2 ataupun kosong. Tetapi syukur, dalam masa 3 bulan, pendapatan apps saya semakin naik, hasil daripada jumlah download yg semakin hari semakin banyak. Bermula dari 10usd ke 60usd, bulan seterusnya 80usd dan seterusnya ke 100usd. Hari-hari Masuk Duit USD! WOW! Dan hasil pendapatan pertama saya dari Google ini membuatkan saya lebih bersemangat untuk terus membuat lebih banyak apps pada masa terdekat ini. Terima kasih sifu2 Alpha Graphic kerana memberi tunjuk ajar pada saya. “- BRANDON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 3 =