KURSUS MENARIK TERDEKAT YANG AKAN DATANG:

KURSUS BELAJAR BUAT YOUTUBE (FROM ZERO TO HERO)

Kursus Edisi Khas anjuran Alpha Graphic Mobile Apps Developer,  Kursus Belajar membuat pengisian video menarik melalui saluran YOUTUBE. Jemputan khas daripada Adam Shamil (Malaysian Content Creator).

Ketahui strategi bagaimana membuat pengisian video yang menarik dan bagaimana hendak mendapat 100 subscriber pertama anda. Pelajari tips bagaimana menjana pendapatan melalui saluran YOUTUBE dan banyak lagi…

Siapa yang harus hadir?

Mereka yang ingin memperkembangkan bakat mereka dalam platform Youtube, para YOUTUBERS (yang ingin menambah pengetahuan tentang bagaimana mendapat sponsorship / brands untuk bekerjasama dengan anda), minat tentang suntingan dan rakaman video dan ingin mempelajari cara jana pendapatan melalui saluran media sosial terutamanya platform YOUTUBE.

YURAN KURSUS: RM190 / seorang

YURAN AWAL: RM170 / seorang (sebelum 20 Ogos 2019)

Yuran termasuk: bahan pembelajaran, jamuan tengahari dan sijil penyertaan

Pertanyaan lanjut, boleh whatsapp terus ke talian 01131437945 atau 0124932118

DIGITAL FREELANCE (1 DAY INTENSIVE COURSE)

Kursus edisi khas yang dianjurkan oleh Alpha Graphic Mobile Apps (AGMA) yang dijalankan pada 11 Mei 2019, di Pusat Pembelajaran Apps Alpha Graphic Mobile, Penampang Sabah.
Kerjasama khas dengan Thinkegix. Terima kasih banyak untuk Jurulatih & penceramah jemputan khas, Encik Yang Umar Aziman. Kepada semua peserta, tahniah kerana berjaya melengkapkan kursus 1 hari intensif  ini dan kami berharap anda semua dapat memperoleh sesuatu yang bermakna melalui platform digital ini dan belajar sesuatu yang baru pada hari tersebut.