Adakah anda berminat belajar membuat buat Aplikasi tetapi...

Jangan Risau...

dengan Alpha Graphic Mobile Apps Developer pastinya ada jalan penyelesaian untuk kamu. Yang penting sekali niat dan semangat kamu untuk belajar membuat aplikasi dari A – Z sampai berjaya!

Dalam pelan “Private Coaching” ini, kamu boleh memilih TARIKH dan TEMPAT yang sesuai untuk belajar aplikasi ini. Sila isi borang ini untuk mendapat bantuan mengikut kesesuaian jadual anda dan kami.

Terma & Syarat untuk Kelas 'Private Coaching'

 1. Deposit minima RM100 diperlukan untuk mengesahkan tarikh tempahan. Sila ambil perhatian bahawa deposit RM100 TIDAK AKAN DIKEMBALIKAN.
 2. Pembayaran Penuh mestilah dibuat 1 minggu sebelum bengkel bermula.
 3. Pihak penganjur/ Alpha Graphic Mobile Apps Developer berhak untuk membuat sebarang pemindahan yang dianggap perlu demi kepentingan bengkel tersebut.
 4.  Sekiranya anda tidak dapat hadir, calon gantian dialu-alukan tanpa sebarang caj tambahan. Sila berikan nama calon pengganti sekurang-kurangnya 3 hari sebelum bengkel.
 5. Sekiranya peserta membuat PEMBATALAN MINIT TERAKHIR (sekurang-kurangnya 5 hari sebelum bengkel) – pembayaran balik TIDAK AKAN dikembalikan jika peserta membuat keputusan untuk membatalkan pendaftaran mereka.
 6. Sekiranya pembatalan / penangguhan program oleh pihak penganjur / Alpha Graphic Mobile Apps Developer, pendaftaran AKAN dikembalikan.
 7. Semua bayaran bengkel yang disediakan dalam borang ini TIDAK TERMASUK YURAN untuk Akaun Google Developer Console (25usd). Peserta perlu membuat akaun mereka sendiri (Alpha Graphic Mobile Apps Developer akan menyediakan Garis Panduan untuk membuat akaun Google Developer Console).
 8. Alpha Graphic Mobile Apps Developer berhak untuk menukar mana-mana peraturan dan syarat-syarat ini pada bila-bila masa tanpa sebarang notis.
 9. Cara pembayaran untuk penyertaan bengkel aplikasi mobile ini boleh dibuat melalui Perbankan atas Talian (Online Banking )atau dalam secara Tunai (Cash Term).
 • Perbankan atas talian (Online Banking):
 • Nama Akaun: ALPHA GRAPHIC MOBILE APPS DEVELOPER
 • Nama Bank: CIMB
 • No Akaun: 8009604524
 • Pembayaran secara tunai, sila hubungi pentadbir kami di 0124932118 untuk mendapatkan bantuan.

DAFTAR NAMA ANDA DI SINI

**Maklumat anda tidak akan disalahgunakan oleh pihak ketiga.